onsdag 25 januari 2012

vårkänslor i fyra-freakin-minus

Bild från idolen.

Hej och hå. En av de sämre nätterna är över, äntligen. Barnet vår fick nån form av kräksjuka deluxe och jag är känsligare nååågonsin mot denna aktivitet... Usch ja. Vad graviditet gör med en, är det inte sjukt? Jag låg vaken halva natten för att jag var nervös. Inte så mycket annat liksom. Maken sköter ju marktjänsten så att säga.
Äh, det här trista skulle väl inte jag skriva om. Jag såg den här bilden hos Frida Fahrman och fick vårkänslor. Japp. Med fyra freakin minus ute fick jag vårkänslor. Galet gött. Jag behöver se framåt och längta till vår, det är så jag överlever denna hemska kyla. Och denna hemska graviditet. Jag längtar så sjukt mycket till maj, inte bara för att få det jobbiga över, men för att få min kompletta familj på plats. Jag längtar nåt så galet efter att få snusa på en liten bebis. Jag har aldrig haft en sån känsla innan! Den njuter jag av...
De här nagellacken ovan, de måste jag ha. Jag tar tacksamt emot mutgåvor eller nåt, för tjyven vad fina de är.

1 kommentar:

  1. Tack för dina ord! Jag pratar gärna träning, är inte så bra på att träna än så länge men jag tycker att det är rätt kul. Nu gäller det bara att hitta en lagom nivå som jag kan fortsätta med, jag blir så ofta sjuk och då skiter sig allting med träningen. jag vet att många blir förvånade när jag säger att jag är överviktigt, men så är den bista sanningen. med ett BMI på över 28! så är man överviktig. Det som gör mig mest ledsen är att jag inte orkar som jag gjorde förr och känner mig klumpig och otymplig, inte så lätt att jobba på dagis då =( Så mest vill jag bara må bra och vara hälsosam, sen kanske jag inte kommer ner mina 20 kilo, men vikten spelar egentligen ingen roll om man känner sig okej. Oj, nu blev det visst en novell igen. Tack igen - du ger mig inspiration och pepp!

    SvaraRadera