måndag 22 december 2014

En god jul, kanske


Årets julkort från mig å mitt crew!

Idag har jag, trots väldans ont, orkar göra lite. Det känns skönt, även om jag har så himlans ont. (jag misstänker för övrigt att jag är feldiagnistiserad men det är en annan femma).
Framför allt har jag orkat umgås med mina barn! Åh, jag älskar det. Imorse kl 7.00 hördes ett hejdundrans liv från köket - då satt maken och storingen och byggde med nytt lego och minstingen möblerade i det stoooora barbiehuset de fått. Jag blir så glad av alla grejer de får! Jag vill också vara barn igen... Jag kan minsann inte minnas att jag fick SÅ fina grejer, hehe.
Efter att de byggt lite lego tog jag vid och Emanuel gick och sov. Åh, älskar att bygga lego alltså! Och min dotra hon är så grym. Aja, man får skrya lite.
Elma fick en liten dockvagn också som hon kör runt sina dockor Elliot, Axel, Rakel... i. De byter ofta namn med varandra så man vet aldrig riktigt vem som är vem.
På julafton väntar nästa julfirande och det ska bli lika spännande! Själv har jag fått en hushållsassistent och kunde inte bli gladare! Längtar efter att köra ner massa morötter där i....

2 kommentarer:

 1. Hushållsassistent är ju hur grymt som helst! Kan du baka deg i den också? Skitsnyggt julkort måste jag säga, känns lite mer avslappnat än det vi skickade ut med en liten tomtenisse som knappt kunde sitta och välte var tionde sekund och så försökte vi få honom att le och titta in i kameran där emellan hahaha! Hoppas du blir frisk snart, jag bad ikväll när jag läste ditt inlägg att Gud skulle låta dig vakna upp frisk imorgon bitti så att du kan njuta av julen och dina barn. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså TACK Maria, vad det värmde att läsa!
   Haha, jag tror ert julkort vad awesome :D KRAM!

   Radera