torsdag 2 januari 2014

2014, året då...

Det är andra dagen på det nya året. Jag har inte så höga ambitioner bara för att vi byter kalender i hallen och ska börja arbeta in siffran 14 istället för 13. Det finns inga nyårslöften i mitt liv precis. Däremot finns riktlinjer, goda tankar och inspiration.

Jag tänker såhär, att år 2014 ska fyllas otroligt mycket med:
- Beyoncé. Alltså den kvinnan är mitt livs största inspiration. Hennes senaste platta är så grym att jag längtar till varje ensam stund för att få lyssna. KÖP DEN!
- vänner, familj, familj, familj, vänner, vänner, familj. Ja, den gåvan jag har av så många fina människor i mitt liv, den vill jag aldrig mista.
- träning. Helst vill jag anmäla mig till några lopp och peppas lite, jag har nämligen kommit till en det-är-ganska-trist-att-träna-jag-vill-ha-utmaningar-situation och jag kan drömma om att bo i en storstad och ha brutalt stort utbud. Men variation i träningen och kanske lite större utmaningar då.
- god mat och god dryck. SÅKLART!

Sedan vill jag också:
- älska mer; livet, allt som händer... mer kärlek!
- skratta.
- läsa en bok. (en bok är hög ambition för mig)
- mer, mer, mer second hand-tänk!
- blogga lite oftare ju.

Och nu, nu ska jag se till att min lärarexamen snart finns i min hand. Det borde stå med nånstans, men äh, allt har sin tid. Snart, snart är jag klar.

God fortsättning!

1 kommentar:

  1. Jättekul att du ska börja blogga mer igen, du vet att jag sett fram emot det :) Kram!

    SvaraRadera