söndag 18 augusti 2013

en sommarplåga
Den här klänningen är ett fint sommarfynd. Jag köpte den på Myrorna i Linköping när vi var där i ca 2,5 dygn. Den resan gick inte helt som planerat och vi for hem i illfart på ett beslut som fattats inom en halvtimme. Men det lilla vi var där var jättemysigt (och stressigt - orsaken vi for hem). Jag älskar att strosa i Linköping. Jag är ju därifrån men har aldrig bott i själva stan och jag kan egentligen inte så mycket mer än kärnan. Men jag älskar den! Och min man med. Vi har nog lyckats snappa upp det absolut bästa av Linköping/Östergötland och kan båda längta dit liksom.
Min farmor och farfar bor ju utanför, lååångt ut på landet. Där trivs vi himla bra med. Kokkaffe, sju sorters kakor och bred östgötska kan väl få vem som helst att vilja stanna kvar i den drömska atmosfären. Jag längtar efter de kommande tusen resorna som tar oss dit...
Och att second handla i Linköping, det vet jag egentligen heller så mycket om. Det enda jag vet är att jag gjort några kalasfynd på Myrorna och medan jag glider runt där inne handlar mannen (och nu barnen) glass på Bosses Glassbar snett emot. En perfekt deal liksom!
Skorna är också second hand förresten. De har jag använt en del i sommar - I like!

2 kommentarer:

  1. Jag gillar också Linköping och idag har jag på mig en over size tröja just från myrorna mitt emot Bosses Glassbar =) Morsan är från Skänninge och Östergötland ligger på nåt vis i hjärtat, även om mitt år som student i Motala inte var nån höjdare! Heja östgötskan för schyven, döh!

    SvaraRadera
  2. Jag gillar också Linköping och idag har jag på mig en over size tröja just från myrorna mitt emot Bosses Glassbar =) Morsan är från Skänninge och Östergötland ligger på nåt vis i hjärtat, även om mitt år som student i Motala inte var nån höjdare! Heja östgötskan för schyven, döh!

    SvaraRadera