måndag 20 maj 2013

bli inspirerad istället!


Och så kom sommaren (eller är det bara i Skåne kanske?). Den där årstiden som gör att alla blir liiite lyckligare, liiite rosigare om kinderna, liiite svettigare och liiite mer fyllda av vattenmelon och jordgubbar. MUMS. Ja, och glass såklart.
Det är väl också vid en sån här årstidsbytning som många kan känna att det ekar i garderoben. Eller att det jag hade förra året inte känns bra, snyggt, passar inte längre and so oooon.
Jag skulle bara vilja slå ett slag för... OMTÄNK! Jag tänkte skriva tänk om, men det kändes inte lika starkt...
Jag har många jeans i min garderob, eller byxor för den delen. Jag har nyligen klippt av två par och plötsligt fått två par nya, fräscha shorts! Phett.
Imorse drog jag på mig en ny kjol som jag fyndat för 20 kronor (lovar att visa den underbara skapelse) och under kände jag att jag behövde något stärkande (alltså. Oj, vad konstigt detta kan bli nu om jag inte stoppar mig......). Jag klippte av ett par tights, till cykelbyxor, för att slippa att de härliga låren där under kjolen ska streta emot varandra och bara göra sig onda. (Puh, klarade jag det?).
Jag gillar att se på andra människor och bli inspirerad! Igår kom min kompis hem till mig i en vid kjol, vit blus och kofta. Idag ser ni mig spatsera i en ny kjol, vit second hand-blus och kofta. Ja, för att hon va snygg så va ju jag tvungen att bli dä mä! Typ.

Så  låt oss se oss om ett par gånger innan vi handlar nytt, va? Kolla igenom garderoben en gång till. Går det att klippa till nåt? Sy in, upp, ner, ut nåt? Sy om nåt? Jag ska nog sätta mig vid den där maskinen jag har där hemma ikväll och sy upp lite.

Nepp. Mer plugg för denna dam! Vi hörs dåh! Glada sommardagar och bara ben på er!

3 kommentarer:

  1. Ja! Helt rätt tänk! Det är nog dags för ännu en räd på vinden snart...

    SvaraRadera
  2. Tips för att undvika att låren klibbar emot varann sådär läskigt:
    ta vanlig deo (gärna parfymfri om du inte vill lukta jordgubb mellan benen, hehe) på insidan av låren. Voilá! så slipper man att det gör ont. Bra, billigt och smidigt! :)

    SvaraRadera