måndag 19 september 2011

the best ever


Jag är en såndäringa visuell människa. Ja, du har ju (kanske) inte gått min otroligt flummiga och meningslösa utbildning (nej, jag är inte bitter), men där pratade vi mycket visuell, audiotiv eller kinestetisk. Då kan man också komma fram till om man är något av dessa tre.
Jag är visuell. Det betyder att jag behöver se saker för att förstå, fungera och komma vidare.
Inte nog med att jag är en visuell människa. Jag är kristen också. Det fick vi dock inte lära oss nåt om i min utbildning, men det gjorde inte så mycket. Jag går ju till kyrkan och så har jag massvis med galna, kristna kompisar.

Ibland kan jag behöva en påminnelse om min tro. När jag var yngre hade jag sånna där armband på armen, där det till exempel stod: WWJD (WhatWouldJesusDo). Det är skitbra. 
I dagens läge passar ett halsband mig perfekt. Det betyder mycket. Det här korset var en grej jag bara var tvungen att investera i. Och inte för att hjälpa världens konsumtion, utan för att hjälpa mig själv. När livet är svårt, jobbigt, komplicerat... då behöver jag en tydlig påminnelse om varför jag finns. Vad jag tror på. Vem som älskar mig mest. Vad som kommer sen. 


I never knew, how much it cost, to see my sin, upon that cross

3 kommentarer:

  1. VAR HITTADE DU DET?! Jag är på jakt efter ett nytt kors - köpte ett riktigt radband på St. Pauls i London och hade hoppats på att det kunde användas som halsband - men det är ju ett äkta radband så det går inte över huvudet! ;)

    SvaraRadera