måndag 19 september 2011

love is kindIdag är det måndag. På ett sätt en efterlängtad måndag. Maken kom hem seeent inatt och det var så underbart när han kom hem att jag nästan dog lite. Tänk att man har så mycket känslor för varandra? Det gör mig både lycklig och förbryllad. Och tänk alla dom som varit gift i 10, 15, 20 - 30 år! Det är underbart att jag har många sådana i min närhet. Och kärleken lever än. Det är verkligen häftigt!

Kärlek är så coolt på något sätt. Jag har upptäckt på senare tid att jag är fasligt förälskad i både min man och dotter. På olika sätt givetvis. 
Men, det är coolt på det sättet att alla tankar går åt dom. Allt jag gör önskar jag bli bra för dom. Och allt jag vill är att livet ska vara perfekt för dom.

 Och läskigt är det också, det här med kärlek. Det kan ju värka i hjärtat av all kärlek jag känner. Göra riktigt ont och kännas obehagligt, för det är en gåva att älska.
För en del tar det ett tag, för en del kommer det självgående. Men tur att jag har en som kan lära mig allt, visa vägen och guida igenom. Verkligen berätta vad kärlek egentligen är!


Kärleken är ju osjälvisk. Kärleken brusar inte upp. Den är inte ego. Kärleken är tålmodig och den är mycket god. Kärleken vill aldrig något ont och den gläds med sanningen! Den hoppas allt, den tror allt och den uthärdar allt.

Visst är det coolt? Mer kärlek åt folket.

3 kommentarer: