söndag 8 september 2013

and here comes the weddingplans!

Tänk att det är snart 4,5 år sedan jag gifte mig! Lilla jag. Jag var så ung och oförstörd... Men nu är jag 4,5 år äldre och otroligt mer visare, mognare och otroligt mycket mer snyggare. Japp! Och dessutom är jag betydligt smartare vad gäller mig inköp... Eller vänta, huuuuuur vaaaaar det nuuu?

Nästa vecka gifter sig den första av mina (fem) närmsta vänner, Linda heter hon. Det ska bli SÅ KUL! Det pirrar liksom i MIN mage. Och självklart har jag funderat på outfit inför denna stora händelse sedan februari, då jag fick höra om den gladaste nyheten! Tjo!

I alla fall. Det är finbröllop. Alltså, megafint (enligt mig). Festen är på ett slott precis vid havet. Mm, i love this! Och jag ville ha en personlig och fin, lång och vacker klänning. Min vän Andrea hittade den till mig på en second hand-runda vi hade. Galet pris på den: 45 kronor! Jag var jätteosäker när jag hon höll upp den men själva färgen var ju precis jag. På pricken. Och vad är mitt råd till alla som försöker lära sig handla second hand? Jo, PROVA. Så jag gjorde det. Och vi båda bah dog: SARAH JESSICA PARKER, skrek jag. (Jag älskar hennes outfits). Min svärmor hjälpte mig sedan att sy om den lite och jag tror den blir perfekt! Men roligast är ju om ni inte får se mer än kemtvättspåsen (som höjde priset en aaaaning på klänningen, haha). Men färgen, jaaa! LOVE!

Sen kommer det verkliga problemet. VILKA skor ska jag ha?! Jag vill ha svarta (första kravet). Sen måste jag ha höga (1, jag är så kort. 2, klänningen är aningen för lång). Och sen kände jag ju först en äkta SJP-spririt liksom. Självklart hade jag lite skor hemma, fast det lyckades jag förtränga. Bubblarna är:


Jag vet antagligen vilka jag ska ta. Eller så kommer det bli tre byten under dagen. Vilka tycker du?1 kommentar: