onsdag 12 juni 2013

nu är det sommarlov
Nu är det verkligen sommarlov i mitt hus. I min lägenhet, menar jag. Jag och mina sköna kids har lite olika planer den här veckan och sedan har maken semester och vi ska ha det så fruktansvärt skönt tillsammans i två veckor, på lite olika platser, men lite olika människor.

Jag önskar att jag hade många festligheter att gå till, men än så länge kan jag bara sikta två. Men det gör inte så mycket. Jag köpte den här rosa prickiga filuren på vår lilla second hand i stan, för 25 kronor för någon vecka sedan. Det fick invigas på en väns examensfest. Den klarade alla test!
Men, något jag vill slå ett slag för är att, vi borde använda våra fina klänningar, kjolar, byxor, tröjor... oftare! Varför bara på fest?! En del plagg går att tona ner lite och gör det plötsligt möjligt att användas till vardags.
Speciellt en dag då livet känns lite lagom trist - varför inte klä upp sig lite? Ta ett fint smycke, fina underkläder, en snygg kjol eller varför inte din festligaste klänning?! Ja, så kommer jag i alla fall göra. Men jag trivs ju så. Jag gillar att piffa till livet lite med fina kläder. Och ibland vill jag bara ha semester från allt vad kläder heter, då är det skönt med ett par slappa shorts, en tisha och en stor hoodie.
Kläder efter väder, vad är det? Kläder efter humör är nog mer min filosofi.

Anyways. Ha en härlig sommar, tycker jag! Det komemr kanske inte trilla in så mycket inlägg under sommaren här, men något då och då såklart. Jag hoppas ni är med mig ändå. Tjing!

2 kommentarer:

  1. Galet snygg klänning, till ett mycket bra pris! Jag själv ska på bröllop nästa helg och har inte hittat nån snygg klänning vare sig på loppis eller i butik/nätet, så nu sliter jag mitt hår medan jag syr en. Allt krånglar och jag har inget mönster så detta är ett trial-and -error-projekt, inte kul! Hade lätt haft en sån prickig klänning istället! kram

    SvaraRadera