torsdag 11 april 2013

Yves Saint Laurent och den är min!

Jag kan väl vara ärlig och säga att jag aldrig helt drömt om en Yves Saint Laurent-klänning. Men visst har jag funderat och i mitt inre önskat att jag skulle hitta det vintage-plagget nån dag.
Det gjorde jag också för ett par veckor sedan! I Malmö, på Humana Second Hand. Den kändes liksom så rätt. Jag har alltid tänkt att en vintage-märkesklänning är något stort, något alldeles extra, som ändå aldrig kommer att luftas av en sådan som mig. Men se där! En enkel klänning, en färgglad, precis som jag gillar och den sitter som en smäck!


Bältet har jag satt dit när jag provat hemma. Jag tycker den funkar bra utan också! 


Det är ju otroligt roligt att mina tradera-fyndade ecco-skor passar sååå bra till!Klänningen kostade 349 kronor och är därmed mitt dyraste second hand-köp. Men, det ÄR också en riktig märkesklänning. Och vintage! Det känns galet roligt att ha en sådan gobit på plats i min garderob. Den lär kika fram på riktigt när våren också det. 

Så. Vad tycks?!


5 kommentarer:

 1. Jag älskar den! (Och se, sista knappen knäppt!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha jaaa, fast jag vet inte om det är lite för tajt egentligen. we´ll see!

   Radera
 2. Ursnyggt! Är köpstoppet slut eller hade det inte börjat? Älskar skorna också! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klänningen köptes innan köpstoppet! :D tack, kram!!

   Radera
 3. Pengar är bara en siffra som egentligen inte betyder något men jag måste berätta om ett secondhandfynd från ett par månader sedan som jag är lite stolt över rent pengamässigt. "Åh vilken snygg kjol, precis jag! 20 kronor bla bla bla"
  *Tittar på etiketten* Burberry, är inte det rätt dyrt egentligen? *Jämför priset när jag kommer hem; kjolar, burberry*. Från 2000 kronor och uppåt...

  SvaraRadera