måndag 4 mars 2013

en gladare vardag


Förra veckan har varit en exemplarisk hemmafru-vecka. I´m liksom lovin it! Ibland glömmer man bort fördelarna med det liv man har, precis nu. Som till exempel nu, nu när jag är föräldraledig, så har jag massor tid att möta upp mina vänner! Jag har massor med tid för långa promenader med ett eller två barn i vagnen. Vi kan leka med andra barn, eller tar med lite bullar till lekparken och leka där en stund. Ibland åker vi på utflykt hela familjen, till exempel till IKEA. Ett fantastiskt ställe för småbarnsfamiljer, haha.
En annan fördel är att, om man vill, så kan man gå i nattlinnet till förmiddagsfikat. Ja, förmiddagsfika, bara det säger väl en del! Man får dricka god latte minst en gång om dagen, hemmagjord och ibland tar vi en på stan.
Jag har lagom med tid att sitta och glo nånstans, eller, det har jag väl inte så mycket tid till. Möjligtvis på kvällarna...
Dessutom får man så mycket glädje i utbyte. En galen, glad treåring eller en speedad, glad 9-månaders. Det händer så mycket! Och mycket småsaker gör en glad, och mycket enkla grejer blir stora glädjeämnen.

Tänk att, att få barn faktiskt kan vara det lyckligaste, gladaste och bästa som kan hända. För fy va´ gla´ man kan va!

1 kommentar:

  1. Så härligt positiv Filippa! Det här inlägget får du gå tillbaka och läsa vid de tillfällen man glömmer bort det positiva =) kram

    SvaraRadera