tisdag 8 november 2011

trött men fin ändå?


Idag var det verkligen ingen picknick att dra sig ur sängen. Men efter Elysias "mamma, mamma, mamma, mamma, mamma" gick det tillslut ändå. Jag undrar om hon lärt sig ett nytt ord? Hm.
Jaja. Trött, schleten, ful och äcklig (?) (ja, känslan ni vet), gjorde att jag klädde upp mig som om jag skulle på fest (enligt mannen i alla fall). Men hjälp, jag ÄLSKAR dessa strumpisar! (TACK HANSOOOO) Och jag är såååå rädd att jag ska ta sönder dem...

Nu ska jag plugga. Och fy vale vad tråkigt det är! (men snart får jag massa sällskap!) (vad många paranteser det blev i det här inlägget?!). 
(Hejdå!) Eller hejdå!

1 kommentar:

  1. De där strumporna hade gått sönder direkt om jag hade haft dem hemma hos katterna. Än så länge har de visserligen inte förstört några, men ju finare plagg desto större risk. Isolde älskar att klänga i mina Topshop-byxor liksom. Iaf så såg du skitsnygg och fräsch ut idag, så din känsla var bara en känsla. Sorry att jag inte hann snacka mer på jobbet, kom in senare i veckan istället! Och så ska jag kolla upp morgonrock till Elysia, vilken storlek typ?

    SvaraRadera