måndag 2 juli 2012

i inredningens tider


 Soffa och fåtölj köpte jag på second hand för mina julklappspengar, inte mer än några hundralappar. Lamporna är loppisfynd de med!


Gungstolen är givetvis ett fint och välanvänt second hand-fynd.


Bord och stolar köpte jag på Blocket för 200 kr. Sedan målade vi det i vitt och rosa. Så fejnt!

Sen sist jag höll till här på bloggen så har det ju hänt en hel del i mitt liv. Det största är såklart att jag blivit tvåbarnsmorsa! Det är fett ju.
En annan grej är att vi flyttat. Fem dagar innan lilla Elma kom till jorden flyttade vi. Det är inget jag rekommenderar kan jag väl säga. Att flytta som höggravid med illa foglossning. Haha, vilket skämt egentligen...
Jaja. Nu är vi här. Och försöker inreda de där extra 23 kvm som vi expanderat oss med. Det är lite svårt faktiskt, för vi är inte helt bäst på det här med inredning. Eller, kanske att det inte ligger så varmt om hjärtat. Än i alla fall!
Jag är sugen på lite roliga loppisturer för att se om vi kan hitta nåt kul som kan passa in. En gammal byrå kanske eller nåt fint skåp. Min kära makes piano ska hit också, det känns ju lite kul.
Jag tänkte dela lite mer av våra second hand-inredningsgrejer här på bloggen, det passar väl?!

3 kommentarer:

  1. Vadå inte bra på inredning?! Det ser ju ut som att ni är det iaf, det är en sån där skön blandning av nytt och gammalt som jag önskade få till men det är så himla svårt! kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. amen tack maria, det värmde mitt lilla wannabe-hjärta ;) det är ju galet kul med second hand men ibland är ju faktiskt ikea både bättre å billigare... :)

      Radera
  2. Vad fint ni har det! Vill hälsa på :)

    SvaraRadera