torsdag 31 mars 2011

glasögonfundering


Snart kommer solen gassa varje dag. Jag lovar. Och jag med synfel och ögon som knappt tål linser, sörjer att inte kunna ha solglasögon på riktigt. Så i år tänker jag banne mig äntligen investera i ett par solglajjor med styrka. Och självklart, från favoptic.se. Massa folk jag känner har köpt där och är supernöjda! Där kan vi alltså få glajjor för typ 400 kr. Asbra!
Så. Jag har nog redan bestämt mig, men vilka tycker du?


1

eller 3

nailpolish



Jag är en sån lat drull nu för tiden. Jag orkar aldrig måla om och bättra på naglarna, förrän de ser ritkigt hemska ut. Och det här, det är fint jämfört med dä. Men det är himla vårfint med färg, eller hur?

my inspiration







När jag och maken var på honeymoon i New York, besökte vi The Met (inte Mets alltså, fast det gjorde vi i och för sig också). Där fanns en utställning jag kollat in innan vi åkte, som hette "Model as a Muse". Galet fint var det! Det var en av de bästa grejerna vi gjorde på resan!
Jag köpte den stora, stora boken till. 35 dollar kostade den, men helt klart värt det! Den står alltid framme och ibland tar jag tiden att kolla lite. Som idag. Och så bjuder jag på några vackra bilder!

onsdag 30 mars 2011

when the streets are to big for you


För sketan! Jag är lite trött på att second hand-handla. Jag har bara massa konstiga grejer ju! Och jag måste verkligen vara så där överdrivet kreativ ju. Skitjobbigt. Usch, vad synd det är om mig!

Nä. Det var inte så jag vill framställa detta. Men, de flesta dagarna nu går jag runt i det som är på bilden. Fotot är från i söndags när jag äntligen fick frigöra lite energi genom trädgårdsarbete. Fantastiskt skönt att slippa ha en egen trädgård, eftersom jag inte kan nåt om sånt, men riktigt skönt att jobba lite!
Då blir det mycket slappekläder och det är lite så jag känner mig nu. Jag vill bara ha det skönt. Jag orkar inte så mycket. Veckorna som gått har varit riktigt tunga och jag tror vi börjar slappna av nu. Då behövs softa kläder i soft regi. Skönt. Vad har ni för softish-outfits då?

Min är ju tydligen:
chinos från rea-rea, 20 kr på Weekday
Adidasjacka på rea den med, 300 kr
Tisha från "Jesus for president"-kampanjen
Converse från New York
Mockajacka, second hand, 150 kr

grattis till oss!


Idag firar vi lilla Bumsingen som fyller ett år! Hurra, hurra, hurra! Det är grymt starka minnen som tar mig tillbaka för exakt ett år sedan. Vilken dag, eller, vilka dygn, vilken grej, vilken sjuk grej! Och nu är vi här, ett år senare, och Bumsingen kan gå (hyfsat i alla fall) och vi är glada och lyckliga för det!
Igår var vi ute på en liten picknick i kylan, men mysigt var det.
Och idag firar vi kalas med familjerna och massa muffins och varma mackor. Nam! som Elysia skulle sagt.

today is some day



Så inspirationslös så det finns inte! Så himla trött, trött, trött. Det blir samma kläder som i lördags, på födelsedagskalaset. Idag är det ju ett annat kalas, så det passar ju ändå bra alltså. Nu ska här muffinbakas!

tisdag 29 mars 2011

not just history

Den här bloggen får mig att känna mig grymt ytlig ibland. Precis som, ja, som flera undrar, ifall jag bara shoppar hela tiden. Alltså, jag gör ju verkligen inte det. Långt ifrån liksom.
Därför tänkte jag skriva ett inlägg om vad jag är för en. Kanske är du ny här, eller aldrig träffat mig på riktigt. Kanske känner jag dig jätteväl och du tror att jag fått dille på shopping. Okej, här är mitt liv.

- Jag är en gift kvinna, som ibland undrar hur jag kan ha sån tur att få en sån otrolig make. Han är min allra, allra bästa vän och jag älskar att umgås och prata med honom. Han är min stora idol dessutom, för han kan så mycket och är bra på så många saker. Ibland lär han mig nya saker; som att spela gitarr, eller historien bakom andra världskriget eller kanske nåt tråkigt han sett på Discovery Channel.
- Jag har en dotter också. Hon fyller ett år imorgon. Det är jättecoolt! Hon är så cool och så himla, himla rolig. Hon tar väldigt mycket tid och energi i mitt liv och det är så skönt. Då slipper jag fundera på mitt tråkiga liv eller tycka synd om mig själv när jag har huvudvärk (jag tycker dock fortfarande synd om mig själv när jag har sån hemskans mensvärk, men det får de ta i huset här).
- Jag älskar att träna. Speciellt att springa. Nu när våren är här i Skåne springer jag hemskt gärna och hemskt gärna ofta. Jag gillar att plugga in lurarna och köra på i skyhög musik eller springa lugnare och prata med kompis (som springer med mig alltså). Jag gillar också andra träningsformer, men nu när tiden är knapp och orken är låg, är jogging en grymt bra grej.
- Jag har det senaste halvåret börjat gilla att laga mat. Jag har alltid hatat det faktiskt. Ja, så illa var det. Men nu gillar jag det. Jag har ett fint, rosa förkläde som jag trär på och sedan står jag där och filosoferar och tänker och försöker och misslyckas och lyckas. Och ibland blir det jättegott.
- Jag umgås nästan alltid med någon. Det är kanske det bästa jag vet. Sedan vi flyttade in i vår nya lägenhet har det varit folk hos oss varje dag. Det är så härligt! Alla är välkomna! Vi har jättemycket saft i skåpet och jag kan alltid knåpa ihop lite chokladmuffins. Umgås är bäst!
- Jag och min man jobbar med ungdomar här i stan. Han är ungdomspastor i kyrkan där vi går och jag är ungdomsledare med honom. Fast han är anställd och jag är bara en brinnande galning. Jag älskar ungdomar, det är det bästa jag vet. Ibland åker vi på läger och annars träffas vi med de galna ungdomarna minst en gång i veckan. Och sen går vi till kyrkan på söndagar också faktiskt. Det är fint, det.
- Jag älskar att skriva. Ibland sitter jag och klurar ut nya böcker, noveller eller kröniker jag ska skriva, som jag aldrig gör. Men tanken är god och vem vet, nån dag kanske något blir av?
- Ja, sen går jag ju i skolan också. Det tar mycket tid och mycket kraft. Men jag är glad att jag har så fina vänner där, det gör det alltid mycket roligare! Och speciellt kul är det när vi (jag&Darya alltså) kan dansa loss mitt i det seriösa tentaskrivandet. Mm. Gotta love us!

Så ja. Nu har jag lyckats pränta ner lite viktiga, kuliga och händelsefulla saker i mitt liv. Kul va? Jag kan tänka mig att det blir mer second hand framöver, men jag var bara tvungen att ta död på det ytliga för en stund. God afton!

colour me up!



Bilder från lookbook.nu.

Jag letar och letar och letar vidare efter ett par blåa jeans. Jag tycker det är så galet snyggt! Och mer färg åt folket! Fy vale vad snyggt och skönt med färg, ju.

if you´re wondering

Om ni undrar varför jag inte uppdaterar så bra är det för jag inte riktigt vet vad jag ska lägga ut eller skriva om.


Några tips?

söndag 27 mars 2011

om bakfoten, va?

De senaste dagarna har jag fått höra samma sak från flera människor. Och det är att jag handlar väldigt, väldigt, väldigt mycket grejer. Nu, när jag kör den här second hand-grejen alltså. Och att jag kanske handlar mycket mer än vad jag annars gjort, och vad jag förstod på de här människorna, så är det kanske inte så himla bra.
Jag tar tillfället i akt och förklarar lite, lite grann hur jag själv tänker:
Den här bloggen handlar ju om min second hand-deal. Att jag bara får handla second hand. Då vore det ju konstigt om jag skulle skriva om andra saker här, typ som att solen skiner, idag såg jag en krokus eller en gång drömde jag om en häst. Det hade liksom inte blivit lika bra, tycker jag.
Därför kan det verka som jag bara shoppar. Vilket jag givetvis inte gör.
Att handla second hand är galet svårt. Jag har ju dock börjat komma in i det. Men det har jag flera kompisar som sagt, att det faktiskt är svårt. Därför ser jag till att alltid ta mig en titt i affärerna, när jag är nära dem, eftersom det inte finns så stort utbud precis där jag bor.
Det här med kläder är kanske just nu, mitt allra största intresse. Det är alltså ett intresse. Som många andra gör, så lägger jag en del pengar på mitt intresse. Verkligen inte så stora mängder som jag har gjort, långt ifrån. Många plagg jag hittar kostar ju mellan 20-100 kr. Det dyraste jag köpt var en klänning som kostade 205 kronor. Och flera plagg har jag köpt för en femma. Men icke att förglömma, ni mina trogna följeslagare, att ett intresse tar tid, tanke, eventuellt pengar, men, det ger framför allt glädje, kreativitet, pepp på livet och massa annat positivt.
Därför ser jag inte det som något problem att lite av vår månadskassa går dit. Eller att min tid och uppmärksamhet läggs på just det ämnet. Eller att mina pengar, som jag lägger på ett intresse, i princip alltid går till något riktigt bra.
Och visst kan jag verka nojig. Och störig. Och osäker och opepp. Och visst kan det låta som jag alltid fyndat nåt. Och visst kan det verka som det här är det enda som händer i mitt liv!
Men det är ju inte svårare än så att den här bloggen, som sagt, enbart handlar om detta.
Så, vill ni höra annat kul som händer i mitt, får ni helt enkelt höra av er! Jag har massor att berätta!

Och, det är alltid, alltid så himla, himla roligt att höra er som säger något om att ni blivit peppade på att handla second hand, för att ni hängt här. Jag blir så glad! Och mycket därför kör jag bloggen också ju. Pepp, pepp, pepp. Vi ska peppa varandra! Och uppmuntra. Så blir vi väl alla glada, eller?!

födelsedagskalas


Photo by; Matilda Hagel

Igår såg jag delvis ut såhär. Nytt, fräscht, otroligt snyggt förkläde som jag fick av Hanso och hennes fina familj. I love it! Och den där boken, den fick jag av min underbara vän D-dawg. Och så fick jag massa andra galet fina och härliga presenter! 
TACK!

fredag 25 mars 2011

hej helgen!


Det regnar ute idag. Jag har stått en stund nu i vår nya lägenhet och tittat på regnet. Det är ändå ganska fint, och skönt. Jag vet, för jag har redan varit ute och cyklat och handlat bakplåtspapper. Fick för mig att baka bröd nu på morgonen och snart är det också klart. Jag gillar sånna här morgnar. Även om det regnar liksom. Men jag skulle ha kjol och sånt, inte gummistövlar och regnkappa ju.

Vet ni, det stora bordet ni ser på bilden, det har vi fått! Jättestort, jättebra och fint är det. Och stolarna till, de har vi också fått! Jag funderade lite innan på att, är det nåt som är second hand/återvinning eller vad vi nu vill kalla det, så är ju våra möbler det. Vi har fått så många möbler, köpt på second hand/blocket och så vidare. Till och med vår stora tv som ni ibland skymtar, har vi fått. Det enda som är sprillans nytt är våra sängar, och det var mycket om och men om vi skulle köpa, men i somras slog vi till (på IKEA).
Jag gillar sånt. Det är inte medvetet i och för sig, men man får forma sitt hem efter sin egen stil, sin ekonomi och tänk om man kan hjälpa andra på vägen?

På tal om det. Ni vet väl att det bästa ni kan göra med era kläder/saker är att lämna dem till second hand? Gör det, verkligen. Även om det är jobbigt att gå dit, istället för att bara slänga. Men ni kan verkligen göra en insats ju! Och det är sjukt bra. Så, rensa garderoberna nu och ge vidare. Det brukar jag göra (eller hur, Hanna?). Hehe...

Trevlig helg, förresten! Efter den långa examinationen idag tänkte jag ta långhelg, ända till onsdag! Känn på den va?!

torsdag 24 mars 2011

mocha latte frappechino


Då var det vår, eller? Jag har kört conversen en vecka nu, tror jag, och igår fick vårjackan entras. Den här köpte jag på nån second hand-rea för några veckor sedan. 150 kronor kostade den. Det kändes ändå som ett gött pris, på en passande jacka, liksom.
Jag vet dock inte om jag gillar´t. Jag är lite trött på den här stilen. Det finns knappt ingen som inte har "skinnjacka"/skinnjacka/liknande och ser ut ungefär sådär. Nja, vi får se om det håller... Eller vad tycker du?

jeanskjolen och rosa!



Kolla vad glad jag är idag då! Det är nog bara för att jag är sån idag. För det står inte jättemycket kul på mitt schema idag; PLUGG-bajs.
Här är en av jeanskjolarna jag precis köpt. 45 kronor som sagt, på Myrorna i Malmö. Jag gillar den, för den är lite så crazy på nåt vis.
Förresten, gillar ni inte mitt halsband så sketmycket? Det är en kvinna i Afrika som gör dem av papper, ascoolt! Så om du vill göra en galet fin insats och dessutom få ett fint halsband på köpet, hör av dig! Halsbanden kostar runt 100-lappen och det är min moster som är återförsäljare, så att säga. En grymt bra grej!

Kjol, Myrorna, 45 kr
Rosa tröjor, asgamla (har en tendens att spara allt rosa)
Skärp, second hand, 5 kr
Vanliga strumpbyxor med hål i, från H&M gissar jag

onsdag 23 mars 2011

safety: denim



Bilden är härifrån!


Ett grymt säkert kort är ju jeans. Galet snyggt, galet praktiskt, galet klassiskt och alltid inne. Jag har själv önskat att hitta en riktigt snygg å bra kjol. Till min förtjusning hittade jag två stycken den här veckan! Woho! Och varför jag skriver detta är, om du också letar, så ska jag nu ge ett grymt bra tips.
Jag köpte båda mina kjolar på Myrorna (två olika dock), för endast 45 kr styck. Många jeanskjolar/shorts kostar faktiskt 45 kronor på Myrorna och säkert inte mycket mer på andra second hand. Om du är sugen på en kjol eller ett par shorts (jag har ju faktiskt införskaffat jeansshorts den här veckan också), så gå dit! Var öppen för nya förslag, prova allt som är i din storlek och se möjligheterna! Du kan alltså köpa tre kjolar till priset av en, på en av de billigaste kedjorna i Sverige (H&M såklart). Alltså, förstår du? Dessutom gör du en grymt fin insats, eftersom pengarna går till riktigt bra grejer.
Och. Ja, det kommer mer positivt. Just jeans är ofta välsorterat i second hander, och är lättare att hitta än andra grejer. Så, kör på nu!

get into it!



För var dag som går inser jag att det här med att enbart handla second hand inte är någon picknick. Och ja, egentligen handlar väl allt om att faktiskt våga. Våga, våga. Det är ju nästan det enda jag skriver här. Men jag tror jag försöker peppa mig själv lite. Jag har köpt en del ascoola grejer alltså, för riktigt sketbilliga pengar, men jag har inte riktigt vågat än. De är lite out there och ibland lite fööör mycket.
Men åh, vad härligt det är att inspireras. Jag satt utanför ett sjukhus idag och väntade på en kompis, och under den stunden hann jag få kanske fem nya outfit-idéer. Bara genom att folk gick förbi liksom. Och ingen av dem handlade faktiskt om vita rockar, nope. Ibland kan nån som man egentligen tycker ser riktigt crazy ut inspirera ju. Som de här bilderna ovan. Jag kanske inte kommer välja att se ut preciiis sådär, men jag känner ändå en inspiration. En inspiration till att använda den kreativa hjärnhalvan lite och med lite mod och glädje kommer nog även det gå hem snart.

tisdag 22 mars 2011

you probably look stunning, hon´. stop thinking!



Idag skulle jag vilja tillägna ett inlägg till alla flickor (jag gissar att det mest är flickor som kikar in här, nämligen), som någon gång känt sig fula, tjocka, äckliga, ofräscha, mulliga, för smala, finniga, svettiga eller allmänt känt en negativ oas runt sig.
Jag tycker det är så himla tråkigt. Är det något jag avskyr är när jag själv "känner" mig tjock. Eller "känner" mig ful. Vadå känner liksom? Jag har ju turen att ha en sån här härlig make, som påminner mig om att mina känslor ibland spelar mig ett spratt (okej, han har aldrig uttryckt det så exotiskt, men ni förstår).
Varför måste vi brudar känna efter så mycket? Javisst, jag kan verkligen avsky putmagen som vägrar försvinna. Och ja, ibland får jag ångest över att min finniga hy aldrig vill ge sig (kom igen, jag är faktiskt en vuxen 25-åring!). Och vem känner sig inte extra tjock runt menstider då choklad är det enda som gör en glad, liksom? Självklart!
Men hörreni. Vi måste våga vara nöjda. Vi måste faktiskt det. Om inte för din egen skull (för ibland verkar det som vi kvinnor inte kan göra saker för vår egen skull ju), så för andra tjejers. För varandra liksom. Tänk om vi bara kunde utbrista; För bövelen vad jag älskar min dallriga kropp! Och då menar jag inte att det ska vara sarkastiskt, nej, det får det inte. "Jag älskar mina kurvor" säger ju en del. Varför skulle de inte göra det? Jag älskar när folk säger så. Det är så himla verkligt.
Jag kämpar dagligen för att vara nöjd med mig själv. Jag vill inte tänka varje dag; nej, nu måste jag sluta äta godis (för det är ju för sketan omöjligt ändå). Jag vill istället se mina "skavanker" och tänka att jag är NÖJD. Så himlans NÖJD! 
Kan vi inte göra det tillsammans då? Vi liksom, vi tänker när vi ser i spegeln, näe, för sketan Gudrun, nu är du nöjd! Du är ju så snygg! Du är ju DU! Och tänk, någon annan ser dig idag och tänker, åh, sådär vill jag se ut! 
Och så tar vi till oss varje komplimang som om vi aldrig fick några, okej? Vi bara suger in dem, andas in dem sju gånger och njuter av lugnet, snyggheten, glädjen och framför allt, kärleken!

JA! Skriv på här nu så kör vi på ett nöjdare Sverige! Våga utmanas!

some day


 Notera Elysias huvud, haha!


Ibland kan jag kanske tycka att jag måste göra något ut över det vanliga. Som att stå på ett bord och posa till exempel. Det är bara något man måste. Om man är som jag.
Jag gillade inte den här outfiten särskilt mycket, men jag visar upp den ändå. Det kändes så... osnyggt på nåt vis. Men det var skönt för stunden och just denna klädsel blev jag och Darya helt klara med vårt arbete till på fredag och jag kan nu känna mig lugn. Eller inte. För nu är det uppsatsskrivande så fingrarna glöder och hjärnan torkar ut. Ungefär så känns det.

Shorts Emmaus i Malmö, 50 kr
Tights H&M
Kofta Ullared för hundra år sen
Scarfen fick jag i födelsedagspresent förra året av D-dawg, LOVE!

måndag 21 mars 2011

welcome spring!



Välkomna våren med massa fina nagellack i regnbågens alla färger!

some day





Åh, kolla, vilket underbart ljus det är i vår nya lya, va? Nästan så  man blir lite ljuskänslig och vill ha solglasögon inne. Ja, vi får väl se hur det blir med den saken.
En dag hade jag detta på mig. Jag är så inspirationslös nu så jag vet inte vad. Kan ju ha lite med allt flyttande och uppackande att göra iförsej.
Näj, nu ska jag låtsas vara delaktig i plugget med Darya.

Skärp 5 kr loppis
Chinos 20 kr på sommarrean i somras
Adidasjacka 300 kr på Blocket

söndag 20 mars 2011

Pink and green








Lite kassa iphonebilder får visa detaljerna för dagen. Jag älskar verkligen rosa. Och grön. Mm.

fredag 18 mars 2011

still alive

Flytt, flytt, flytt.

Så fort internet funkar som det ska, ska jag lägga upp bilder och goa inlägg. Kul va? Då ska jag visa er mitt nöjdaste inköp på länge!
Välkommen in då igen dåh!

tisdag 15 mars 2011

det finaste någon kan få


De här människorna är de vackraste, finast, bästaste och underbaste jag vet. Och som jag har! Åh vad jag älskar er! 
Visst är jag generös som bjuder på en sån vacker bild, på mina älskade, bara för att visa upp Bumsingens loppisklänning från Polarn och Pyret. 50 kronor fick jag betala, som ny.
Loppis och second hand är väl för bra för att vara sant, är det inte?

some other some day



Vi fortsätter med gästandet på bloggen, och här kommer även en hälsning från min vän Darya. Det var även hon som peppade mig att starta upp den här bloggen! Kul ju! Here goes:

Tja!
Jag vill bara säga att jag nog har blivit lite omvänd. Jag har aldrig brytt mig om kläder. Eller märken. Eller mode. Och det gör jag väl inte nu heller. Men jag har blivit så himla inspirerad. Av Filippa. Jag har känt henne i typ 7 månader nu och hon är så jävla inspirerande! Alltid så fräcka kläder och kombinationer. Så nu har jag blivit riktigt sugen på att experimentera och utforska själv. Jag kommer inte handla massa dyra kläder. Jag kommer inte heller enbart handla second hand. Eller handla oftare än vad jag gör nu. Jag kommer bara försöka vara lite mer kreativ med min klädstil. Det är ju så enkelt. Matcha lite, prova lite och framför allt VÅGA lite. Jag skäms aldrig för nånting i princip. Så varför skämmas för att man vill sticka ut lite med sin klädstil? Och med sticka ut menar jag inte helt utflippad utan att hela tiden ha nånting som är JAG i min klädstil. Det här ska bli kul. En riktig utmaning. Jag har alltid så jävla tråkiga kläder på mig. Och från och med i dag så är det slut på det. Nu ska jag utforska min garderob och se vad jag kan hitta på för spännande grejer. 

Jamen vi hörs! Tja!



Besök Daryas blogg vetja!

måndag 14 mars 2011

walk a mile in my shoes



Idag slank jag och en kompis in på second handen i Landskrona, efter råplugg (noot) på Espresso House. Och självklart hittade jag nåt ja. Always, verkar det som. De här skorna köpte jag för 40 kronor. Det tycker jag känns helt okej. Eller hur?

some other some day



Eftersom jag har ungefär tre plagg framme nu, innan flytten, så känns det inte superkul att visa upp samma plagg varje dag ju. Därför får min snygga, fräcka och second handiga svägerska hoppa in och visa upp sin tuffa outfit! Yeah!

Brallor och blus, Myrorna

Skärp, gammalt
Bolera, mammas, sen min, nu Tildas

lördag 12 mars 2011

awesome!



Jag kommer inte riktigt hinna med att uppdatera så bra, på ett tag nu, eftersom vi står mitt i en flytt. Men om någon vecka tror jag att jag kommer vara back on track. Antagligen kommer jag att slänga upp sånna här härliga inspirerande bilder ändå, för jag gillar det verkligen!
Idag är jag själv iklädd slappejeans, adidaströja och ett slappt linne. Det är städ- och fixdag som gäller! Så, vi hörs när vi hörs!

Ps. Imorn fyller jag ååååååår! Kom bara på det nu. Kul ju!

fredag 11 mars 2011

le challenge


Bild från lookbook.nu.

Någon gång i helgen ska jag försöka få tid över att riktigt inspireras av den här snygga outfiten. Får se om jag lyckas. Då lär resultatet komma ut här, japp!

friday, bloody friday





Fint bildkollage, alltså. Riktigt imponerad av mig själv, att hitta så många vinklar av vad jag har på mig, utan att egentligen visa vad jag har på mig. Förvirrande? Ja!
Jag har, av otroligt konstig anledning, fått kramper i magen, jag går alltså inte in på detaljer. Detta tvingade alltså hem mig från periodens sista praktikdag (tjo!) och ledde till ett ombyte som innefattar mysstatus. Håliga tights och en randig tröja, från Röda Korsets second hand, 5 riksdaler. Helt okej mysoutfit, på nåt vis.
När jag var yngre avskydde jag att ha svarta strumpor. Detta är något jag fått vänja mig vid, eftersom mina egna på nåt vis alltid tar slut, och jag måste rota i mannens (genomsvarta) strumplåda. Fint som snus.
Snart ska jag trösta mig själv med en utomordentligt god tacomiddag. Mums!

torsdag 10 mars 2011

some day


Haha, så töntigt det blev. Nu har ni kanske jättehöga förväntningar. Det skulle ni icke haft. Usch näh. När jag kollar på bilderna (som för övrigt är sunkiga iPhone-bilder eftersom kamerabatteriet dött och jag skulle ut å springa direkt å sen var alla kläder dyngsura när vi kom fram! Puh, lång mening), så känns det som, blääh.
Men, för att vara mig och för att vara på sånt ställe som jag är dagligen, så var det en ganska vågad outfit. Men sketan vad skön! Nästan som att jag hade myskläder liksom.

Kjol, tights, linne H&M
Tröja, Röda Korset, 5 kr
Converse, New York

mm, give it to me


Åh, ge mig. Såhär vill jag se ut i sommar! Eller, egentligen NU. Men det får väl bli nån mer plusgrad kanske.